30. September 2024 < 1 minut lugeda

SkillBox loosimängu VÕITJA

Meie SkillBox loosimängu VÕITJAKS osutus sel korral Anni Tamra.

 

Võitjaga võtame personaalselt ühendust. Täname kõiki osalejaid ning loodame, et meie UUS SkillBox treening kuulub ka edaspidi teie treeningute hulka!

Parima poksivarustuse leiab alati meie koostööpartner Knockout veebipoest või kauplusest. Sooduskood REVAL10 annab kõikidele meie liikmetele Knockout kaupluses ja e-poes -10% kogu tootevalikult.

Mis treening on UUS SkillBox?

SkillBox on kogu keha treening, kus on omavahel kombineeritud kardio- ja jõutreening ning poksilöögid. Kardio osa puhul saad ise valida kas soovid lindil joosta, sörkida või kõndida. Skillrun jooksulint on täielikult kohandatav vastavalt treenija eelistustele. Jõu osas keskendutakse erinevatele kogu keha hõlmavatele lihasharjutustele, kus soorituse kiiruse ja tempo valid Sina ise. Poksi osas tehakse poksikottidel erinevate löökide ja kombode variantsioone. Tänu laiale harjutuste variatsioonile on iga SkillBox treening erinev ja vaheldusrikas. Treening on sobilik nii alustajale treenijale kui ka tegelevale sportlasele.

Treeningus on kohustuslik treeningrätik! Kohustuslik on kasutada poksikinnaste all sisekindaid või poksisidemeid. Sisekindaid on võimalik soetada klubi administratsioonist 10€ eest.